Mnenja o RC/Pritožbe

Iz PSA
Skoči na: navigacija, iskanje

Pritožbe

Na ustrezni podstrani napišite, kaj vas je zmotilo glede delovanja RC ali ravnanja zaposlenih v RC. Bodite kar se da konkretni!

  • Prijaznost, delovni čas ...
  • Higiena. Ne vem ravno kako za higieno na miškah in tipkovnicah skrbijo čistilke, se mi pa dozdeva da ne ravno veliko. Od časa do časa bi se lahko obrisalo, ali pa še bolje, poleg vseh računalnikov bi se lahko dalo alkoholna razpršila za roke, tako kot je to na toaletah.
    • ne vem zakaj je to na strani pritožb glede delovanja RC, a ... Da, s čistočo tipkovnic je problem in se strinjam, da bi bilo potrebno nekaj urediti. Glede alkoholnih razpršil v računalniških učilnicah bom predlaga vodstvu fakultete. Mislim, da ne bi smel biti prevelik problem, da bi se ob umivalniku pojavila še ta posoda. No, dejstvo pa je, da je stanje slabše, kot bi lahko bilo, predvsem zaradi vas študentov samih. Namreč redno najdemo študente, ki tipkajo s sendviči v rokah, da o tem, da bi si kdo šel umit roke preden se usede za računalnik, sploh ne govorimo. --MatijaLokar 09:01, 17 maj 2010 (CEST)